Pávaszem recept

pávaszem

Hozzávalók:

  • 4 tojás
  • 30 dkg cukor
  • 25 dkg margarin
  • 2 dl tejföl
  • 30 dkg liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 csomag vaníliás puding
  • 1 csomag puncspuding
  • 2 evőkanál kakaó

Pávaszem elkészítése:

A tojást, a cukrot és a margarint jó habosra keverjük. Apránként a tejfölt és a lisztbe kevert sütőport hozzáadjuk, majd három tálba elosztjuk. Az elsőbe a vaníliás pudingport, a másodikba a kakaót és a harmadikba a puncsos pudingport keverjük. Vékonyan kikenünk két őzgerincet és lisztezzük. Elsőnek a vaníliás masszát osztjuk ketté, erre aztán következik a kakaós massza, végül a puncsos massza. Előmelegített sütőben kb. 200 C-on 25-30 percig sütjük.

A receptet beküldte: Kata