Kaszinótojás

kaszinótojás

Hozzávalók (20 db-hoz):

  • 10 tojás
  • 1 nagy tejföl
  • ízlés szerint mustár
  • ízlés szerint majonéz
  • majoránna
  • aki szereti bazsalikom
  • kakukkfű
  • fehér bors, só

Kaszinótojás elkészítése:

A tojásokat megfőzzük, kettévágjuk, sárgáját egy tálba tesszük. A sárgájához adunk pici mustárt, majonézt, majoránnát, sót, borsot, (ízlés szerint bazsalikom, kakukkfű) sót. Ezután ezeket alaposan összekeverjük. A kettévágott tojásokat egy kis tálra tesszük, majd visszatöltjük a belsejébe a tölteléket, és majonézzel hígított tejföllel leöntjük. Tetejére egy kis majoránnát szórunk. Jól lehűtve tálaljuk. Elkészítési idő: kb. 40 perc

A receptet beküldte: Andi